.
.
Freshness
 
Crunchiness
 
Delicateness
 
Flavor
 
Fragility
 
Fragrance
 
Perishability
 
Sensitivity
 
Softness
 
Taste
 
Tenderness
 
Touchiness
 
Weight
 
.
spacer
.
. IFCO Applicator
.
. WebClearing
.
. eSTECO
.
. Tracking & Tracing
.
spacer
. Webclearing
.
. . Webclearing
. . .
. .

Novo razvijeno softversko rešenje za upravljanem RPC-ovima (povratnaom plastičnom ambalažom) u potpunosti podržava naše kupce i proizvođače koji već koriste RPC.

IFCO SYSTEMS nudi alternativno upravljanje depozitom od 1998. i mnogi ga naši kupci uspešno koriste. Trenutno nudimo našim partnerima novi, moderan internet-based web clearing platform putem interneta, jednostavan proces upravljanja depozitom.

Proces može biti u potpunosti automatizovan uz potpuno izbegavanje papirnog praćenja. Opsežan sistem praćenja depozita je veoma jednostavan i prijatan za korišćenje.

Svi ulazi i izlazi su trenutno vidljivi i automatski uporedivi. Vremenski zahtevne ručne kalkulacije u potpunosti su nepotrebne.

U slučaju razlika u praćenju, sistem automatski šalje alarme putem SMS-a ili e-maila, tražeći rešavanje razlika.

Za kupce: kontrola je ograničena na svega nekoliko koraka u kojima se razlike mogu efektivno pojaviti. Te razlike se mogu direktno rešiti u sistemu preko inteneta.

Zahvaljujući optimalnom sistemu komunikacije naši kupci koriste olakšice vremena i troškova koncentrišući se u potponosti na svoj osnovni posao.

Dodatno, kupci mogu pokrenuti različita izveštavanja koja mogu biti jednostavno zapisana u eksterne datoteke kao npr. u Excel format.

Svi korsinici WebClearing Aplikacije mogu 24 sata, 7 dana u nedelji sve svoje aktivnosti nadgledati i to samo s jednim pritiskom miša i pristupiti do svojih informacija u svakom trenutku i sa svakog mesta.

Pritisnite za pristup do IFCO SYSTEMS WebClearing >

.
spacer
spacer
. MYIFCO
.
.
. . .
.
. . .
.
. Info> .
. Zaboravljena lozinka> .
.
.
spacer
spacer
.